016-email
 
 
031-phone-call
 
 
+38970949989
 
 
 
+38944522988
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ИЗБРАНИ ПРОИЗВОДИ

 

 
 
 
VAILLANT aroTHERM split 128/5
 
 
 
Vaillant радијатори
 
 
 
Vaillant електричен котел
 
 
 
Tesy 150,200,300,500l
 
 
 
EKO-CK P (14–110 KW)
 
 
 
SALUS RT520RF
 
 
 
 
 
 
 
 

Кои сме ние

 

 
Феротерм e компанија која нуди опрема за греење и соларни системи и колектори. Повеќе...
 
 
 
 
 

Нашата работа

 

 
Нудиме помош при проектирање и инженеринг на секакви видови инсталации од областа на греење и климатизација. Повеќе...
 
 
 
 
 

Каде се наоѓаме

 

 
Располага со сопствен деловен простор и продавница, како и лесен товарен транспорт за доставување роба до добавувачите. Повеќе...
 
 
 
 
 
 
 

Компании со кои соработуваме

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
mareli-stoves-kamini-logo-208x53
 
 
 
logoheader_0_0
 
 
 
krafter
 
 
 
 
 
 
 

Наши производи

 

 
 
 
 
 
 

Комбинирани бојлери

 
 
 
 
 
 
 
 

Радијатори

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Топлински пумпи

 
 
 
 
 
 
 
 

Фитингерија