016-email
 
 
031-phone-call
 
 
+38970949989
 
 
 
+38944522988
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Global Vox

 

Глобалните алуминиумски радијатори VOX се моќни, лесни и елегантни и ќе донесат удобност, заштеда на енергија и ексклузивен дизајн во вашиот дом.
Радијаторот VOX е еден од најновите модели дизајниран и произведен од светски познатиот производител на алуминиумски радијатори ГЛОБАЛ.
Со Глобалниот радијатор, прилагодувањето на температурата е лесно, а малата специфична тежина на алуминиумот овозможува лесна и прецизна инсталација. Широк спектар на димензии и едноставна комбинација на елементи даваат идеално решение за секој ентериер. Глобалните радијатори имаат долг век на траење благодарение на материјалот што се користи при леење на елементите (алуминиумска легура заверена според стандардот EN AB 46100).