016-email
 
 
031-phone-call
 
 
+38970949989
 
 
 
+38944522988
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Diecotec Jena

 

Fire Камините DicoTec постигнуваат една од највисоките продуктивности благодарение на Максималната оптимизирана конструкција на димни канали.
Елементот на гориво на камините е изработена од специјално сфероидно леано железо што не подлежи на абење поради високи температурни влијанија! Екстремно долг век на траење на запалката го поместува од колоната - потрошен материјал!
Вградена циркулациона пумпа од германскиот глобален производител * Wilo SE!