016-email
 
 
031-phone-call
 
 
+38970949989
 
 
 
+38944522988
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DINO 27kw - Alfaplam

 

Камин за пелети ДИНО 27 kw - со водена јакна за загревање на подот со исклучителен дизајн и врвен процес на контрола на согорување.
Се карактеризира со највисок степен на ефикасност и безбедност.
Вграден мерач на проток и втор вентилатор на гориво за влез на проток на воздух.
Турбулаторски спирали во оџаците за практично чистење без расклопување.