016-email
 
 
031-phone-call
 
 
+38970949989
 
 
 
+38944522988
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mareli SBN AUTO 35 KW

 

Котелот за пелети SBN 35 од Марели претставува нова генерација котли.
Дава многу висока ефикасност и е доволно компактен за да се овозможи инсталација во области каде што просторот е многу ограничен.
Котелот го архивира системот за размена на топлина со повеќе премини во цевки, направен од челик отпорен на температура.
Благодарение на вградениот автоматски систем за самочистење, одржувањето е минимално.
Присуството на прецизен термостат, обезбедува совршена контрола на температурата во вашиот дом или канцеларија.
Котелот за пелети SBN 35 од Марели, ги исполнува сите европски стандарди и барања во однос на животната средина.
Благодарение на употребата на иновативни технологии, како 5-брзинска модулација на гориво, производот постигнува многу висока ефикасност и ниски емисии на СО ослободени во атмосферата.
Без разлика дали го загревате вашиот стан, куќа или канцеларија, секогаш ќе најдете производ што одговара на вашите потреби и буџет - квалитетот е загарантиран и неспоредлив.