016-email
 
 
031-phone-call
 
 
+38970949989
 
 
 
+38944522988
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pellet Stove Mareli PSN 30

 

Сериите PSN на печките на марели пелети се совршена комбинација на стил, дизајн и квалитет.
Со вградена интелигентна електронска контрола, употребата на шпоретот е многу лесна и со минимално одржување.
Присуството на прецизен термостат, обезбедува совршена контрола на температурата во вашиот дом.
Вие исто така имате можност да изберете од широк спектар на бои што најдобро одговара на вашиот ентериер.
Палењето се постигнува преку керамички грејач кој ги осветлува пелетите за неколку секунди.
Плус додавање на сензори кои го контролираат процесот на согорување, температурата на водата, како и каналот за издувни гасови, што е дополнителна гаранција за безбедноста на производот на работа
Производството на сериите PSN на печки на малели пелети ги исполнува сите европски стандарди и барања во однос на животната средина.
Благодарение на употребата на иновативни технологии, како 5-брзинска модулација на гориво, производот постигнува многу висока ефикасност и ниски емисии на СО ослободени во атмосферата. Сите производи имаат двегодишна целосна гаранција со можност да ја продолжат *.
PSN 18 KW и 24 KW совршено го надополнуваат семејството производи на Марели со стилски, но практичен дизајн.
Без разлика дали го загревате вашиот стан, куќа или канцеларија, секогаш ќе најдете производ што одговара на вашите потреби и буџет - квалитетот е загарантиран и неспоредлив