016-email
 
 
031-phone-call
 
 
+38970949989
 
 
 
+38944522988
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NK LUX RADIJATOR

 

Радијаторот NK LUX е тубуларен радијатор кој со својата форма и дизајн зафаќа многу малку простор, чија основна цел е загревање на воздухот во бањите, но може да се користи и во други простории (работа, живеење, детски соби, кујни, но и деловни простории).