016-email
 
 
031-phone-call
 
 
+38970949989
 
 
 
+38944522988
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NK STANDARD RADIJATOR

 

Радијаторот „НК СТАНДАРД“ е тубуларен радијатор кој зазема многу малку простор со својата форма и дизајн, чија основна цел е загревање на воздухот во бањите, но може да се користи и во други простории (работа, живеење, детски соби, кујни, но и деловни простории).