016-email
 
 
031-phone-call
 
 
+38970949989
 
 
 
+38944522988
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EKO-CKB P (20–50 kW)

 

EKO-CKB P (топлинска моќност 20 - 50 kW) се дизајнирани за согорување на цврсто гориво, пелети од дрво, масло или гас. Тие се членови на семејството на котли EKO-CK P. Нивната дополнителна посебна карактеристика е бојлер од не'рѓосувачки челик. Ова го прави овој производ особено интересен, бидејќи гарантира постојана температура на домашна топла вода без понатамошни инвестиции. Овој производ може лесно да се препознае по модерниот дизајн, по синтезата на современи технологии и квалитетот на материјалот, како и преку едноставното и лесно склопување и непосредното работење и контрола. Примената на добро развиени и темелно тестирани технички решенија ги прави овие котли безбедни и сигурни.
Произведени во согласност со европските стандарди EN 304 и EN 303-5.