016-email
 
 
031-phone-call
 
 
+38970949989
 
 
 
+38944522988
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CentroPelet ZV16-32

 

CentroPelet ZV се печки за печење на пелети наменети за загревање на просторијата со воздух преку вграден вентилатор и вода преку централното греење на радијаторот. Направени се од челик со модерен дизајн и висока ефикасност. Тие имаат вградена циркулациона пумпа, сигурносен вентил, прекинувач за притисок, експанзионен сад и автоматски вентил за проветрување. Стандардно се снабдуваат со далечински управувач и дигитална контрола што може да се користи за управување со работата на шпоретот и за избор на неделна програма.