016-email
 
 
031-phone-call
 
 
+38970949989
 
 
 
+38944522988
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eldom 80,100,120l

 

  • Комбиниран тип на греење - од котел или TYNA
  • Механички регулатор на температурата
  • Разменувач на топлина со зголемена моќност
  • Степен на цирконија
  • Емал Пена од полиуретанска пена со изолација со дебелина од 32 mm
  • Терморегулаторот со индикатор за загревање
  • Осветлувачкиот трансдуцер
  • Две магнетни аноди
  • Систем за заштита
  • Систем против замрзнување