016-email
 
 
031-phone-call
 
 
+38970949989
 
 
 
+38944522988
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MIDEA

 

Oва е систем на решение „сè во едно“, вклучувајќи греење, ладење и санитарна топла вода. Производите користат унитарна структура на дизајн, хидрауличен модулар е вграден во надворешната единица. Се користи мотор за вентилатор без четки и компресор за DC инвертер и стапка на енергетска ефикасност до степен А ++ на + 35 ° С