016-email
 
 
031-phone-call
 
 
+38970949989
 
 
 
+38944522988
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SALUS RT520RF

 

RT520RF е најновиот додаток на SALUS ’испробаниот и тестиран РТ опсег на контроли на греење на термостат. Со нова опција за компензација на товарот во авионот, тој нуди најисплатливо, целосно компатибилно решение Котел Плус на пазарот, обезбедувајќи му на сопственикот на куќата оптимална ефикасност и максимална удобност при контрола на греењето. Безжичниот термостат RT520RF ги вклучува сите карактеристики на претходната RT серија со поголем поинтуитивен ЛЦД-дисплеј и пригоден нов пакет дополнителни функции за работа и ефикасност.