016-email
 
 
031-phone-call
 
 
+38970949989
 
 
 
+38944522988
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Senso thermostatic head

 

Senso е водечки модел на COMAP повеќе од 15 години и има една од најдобрите репутации на пазарот поради неговата сигурност, прецизност и одзивност.
Новата генерација на Senso ја носи традицијата напред: таа е 100% компатибилна со Comap телата, носејќи подобра ефикасност и подобар дизајн: Неговите специјално дизајнирани аерации го прават еден од најнапредните технички модели на пазарот. Особено внимание му посветивме на неговиот изглед, правејќи го поелегантен и модерен. Конечно, Senso се одликува со тоа што е првата прилагодлива термостатска глава на пазарот, благодарение на опсегот од 13 комплети во боја, што значи дека ќе одговара на кој било стил на ентериер (во канцеларии, комерцијални простории, домови итн.).
Senso е достапен во M28, M30 и клип.