016-email
 
 
031-phone-call
 
 
+38970949989
 
 
 
+38944522988
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vaillant проточен бојлер

 

Vaillant VED проточен бојлер Стандардниот модел на електричен проточен бојлер на Vaillant е со проверен квалитет за припрема на топла вода за станови и канцеларии. VED е хидрауличен електричен проточен бојлер за децентрализирано и брзо снабдување со топла вода. Бојлерот нуди комфор во склад со потребите: ако на пример топлата вода е потребна за миење раце, корисникот може едноставно да ја спушти температурата од максималната моќност на средна. Преку интегрираниот регулатор на проток на вода уредот додатно ја намалува моќноста за 50 %, во случај кога е потребна мала количина на вода. На тој начин VED располага со 4 степени на моќ, кои со прилагодбата на саканата количина на вода автоматски ја смалуваат потрошувачката на електрична енергија. VED брзо се инсталира, има долг век на траење и бара минимално одржување-квалитети на кои можете да им верувате. Vaillant VED серијата нуди различни решенија на електрични проточни бојлери за топла вода. Произведени со искуство од 135 години, Vaillant бојлерите доаѓаат во 4 различни модели: 12, 18, 21, 24kw моќност