016-email
 
 
031-phone-call
 
 
+38970949989
 
 
 
+38944522988
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vaillant радијатори

 

Радијаторите на плочи Vaillant се карактеризираат со модерен дизајн, максимална ефикасност и најсовремена технологија на производство што гарантира долг век на траење и отпорност на корозија.
Во зависност од моделот, радијаторите имаат соодветен број на конвекторни сечила кои обезбедуваат квалитетен пренос на топлина.
Обемна програма за производство ќе ги исполни скоро сите барања на крајниот корисник.
Радијаторите се испорачуваат во тесен заштитен пакет со армирани картонски рабови и се завиткуваат во заштитна фолија со воздушни меури.
Сè што е потребно за инсталирање на радијаторот е во пакетот.
Совршен додаток на радијаторите се термостатските вентили кои овозможуваат попрецизна и стабилна контрола на температурата во просторијата.
Максимален работен притисок: 10 бари Висини: 300, 400, 500, 600 и 900 mm Должини: од 400 до 3000 мм Длабочини: 11, 21, 22, 33 Врски: 1/2 "
Термички перформанси определени според EN 442